Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!!


Τι πάθατε ωρέ Έλληνες; Τι λιγοψυχάτε; Τι τους αφήνετε να αλωνίζουν το τόπο μας; Είστε Έλληνες! Τι προσκυνάτε; Λησμονάτε μωρέ την δοξασμένη ιστορία μας; Σηκώστε ψηλά το κεφάλι! Εμείς οι Έλληνες....δεν προσκυνούμεν! Τι τα δένδρα μας αν τα κόψεις και τα κάψεις.... την γην δεν θέλει την σηκώσεις! Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε για να μην ελπίζει κανείς οτι τούτη τη γη , τη γη των προγόνων και των παιδιών μας θα την κάνει ποτέ δική του!

ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Κοιτάτε ίσια μπροστά! Δεν λυπάστε τα παιδιά σας ωρέ; Αυτά που θάναι στη σκλαβιά, χωρίς ελπίδα; Διαλέξανε την πατρίδα μας πρώτα για να δημιουργήσουν τους σύγχρονους ΔΟΥΛΟΥΣ, τις σύγχρονες γαλέρες! Αν καταφέρουν να υποτάξουν πρώτα εμάς, θα συνεχίσουν και με τους άλλους...! Τι κληρονομιά θα αφήσετε πίσω σας; Κοιτάτε ίσια μέσα στα μάτια των παιδιών σας και αποφασίστε! Μην αργοπορείτε άλλο όμως! Δείτε ωρέ καθαρά! Είναι μια χούφτα άνθρωποι ! Και ΕΣΕΙΣ όλοι... Μ ι λ ι ο ύ ν ι α !!!! Και αφήνετε να σας κάνουν καλά αυτή η φούχτα από παλιανθρώπους; Τι θαρρείτε; δεν έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τα πράγματα; Έξω καιροφυλακτούν τα Όρνια να φάνε τις σάρκες σας και μένετε άπραγοι; Επειδή δεν οράτε όπλα με σφαίρες να λυσσομανάμε γύρω σας θαρρείτε οτι δεν είστε σε ....πόλεμο; Μα... τα όπλα που χρησιμοποιούν και σας πολεμάνε είναι πιο επικίνδυνα και εξοντωτικά από εκείνα τότες, τα δικά μας... Είναι τα μνημόνια, τα χαράτσια, οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας, είναι η φορολογία στα ύψη, σε λίγο θα σας πάρουν τα σπίτια, την περιουσία και οτι έχει απομείνει.. Αρπάζουν την ίδια σας τη ΖΩΗ και ακόμα μένετε με σταυρωμένα χέρια;

Ακούστε καλά αδέλφια! ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.... ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! Στοχαστείτε το πολύ καλά αυτό! Αν συνεχίσετε νάστε "κουρνιασμένοι στη φωλιά σας", βάζετε την υπογραφή σας στο ξεπούλημα της πατρίδας, που σημαίνει οτι συμφωνείτε με τη φτώχεια, την εξαθλίωση, με τη σκλαβιά, για εσάς και ούλα τα αδέλφια σας! Το αντέχετε μωρέ αυτό; Γιατί εγώ δεν μπορώ να τ’ αντέξω, ούτε από δω που στέκομαι και το θωρώ! Αυτό δεν το θέλει ο Θεός για εσάς! Αλλοίμονο! Δεν μπορεί και αυτός να κάνει τίποτε, αν δεν κάνετε κάτι και οι ίδιοι! Αδέλφια, μπορείτε να αφήνετε το σπίτι σας ξέφραγο αμπέλι; Να μπαίνει ο ένας και ό άλλος; Είμαστε ούλοι σ’ αυτό! Είμαστε οι πολλοί! Και εμείς οι Έλληνες, έχουμε καρδιά! Ναστε σίγουροι ... πως ταχιά πάλι.... ΕΜΕΙΣ θα ειμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ!

Υπογραφή
Θόδωρος Κολοκοτρώνης

 πηγη

Σχόλια

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μου και σύνδεσμο (link) στο άρθρο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λόγια σοφά ... σκέψεις σοφών ανθρώπων

Αγάπη είναι η ομορφιά της ψυχής!!! (Λόγια Αγάπης)

Έχεις ακούσει για το βιβλίο της ζωής του κάθε ανθρώπου;